top of page

TEXTIEL
DRUK

polo02_edited.png
Bij LetterZ kan textielbedrukking al vanaf 1 stuk. Of u nu transferdruk, flexdruk, full-colourdruk of direct print wenst, bij LetterZ doen we het allemaal.

T-shirts, hoodies, sportkleding...  de beste manier om uw bedrijf, vereniging, team of andere in de kijker te zetten is door textiel te bedrukken. 
Bij ons kan textielbedrukking al vanaf 1 stuk, tot grotere aantallen.

 

Naargelang het aantal kiezen wij bij kleinere oplagen (zoals bijvoorbeeld t-shirts voor een feestje) voor transferdruk of flexdruk. Bij grotere aantallen kan transferdruk gekozen worden. Bij sportkleding wordt dan meestal direct-print gekozen, omdat deze werkelijk in de stof zit en duurzaam is. Wanneer u een full-color logo, foto en andere wenst, passen wij een nog andere techniek toe.

 

Om u hierin bij te staan, komen wij persoonlijk bij u langs met stalen en voorbeelden van eerdere realisaties. In textiel hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment van promotextiel tot zeer kwaliteitsvol textiel. De keuze wordt dan ook bepaald afhankelijk van of het nu voor een occasioneel gebruik of werkkledij is. Bij de druktechniek houden wij ook rekening met de keuze van het textiel.

Omdat we ook aandacht willen hebben voor onze ecologische voetafdruk, werken we met Europese leveranciers voor het textiel en de know-how van de diverse druktechnieken. Zo komen wij snel tot een kwaliteitsvol resultaat.

enkele realisaties
Voor meer actuele realisaties, neem een kijkje op onze socials:
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page